Wilt u graag een afspraak maken?

Wilt u zich aanmelden, maak dan online een afspraak. U kunt ook meer informatie opvragen indien gewenst.

Simone-deKleijn

Simone de Kleijn

In juni 2013 ben ik afgestudeerd als kinderfysiotherapeut, aan de AVANS+, te Breda. Dit is een vierjarige master opleiding, die ik ben gestart na de opleiding tot algemeen fysiotherapeut.

De algemene opleiding heb ik gevolgd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en daar ben ik in juni 2008 afgestudeerd. In zowel de algemene opleiding tot fysiotherapeut, als in de opleiding tot kinderfysiotherapeut heb ik al ervaring opgedaan in het werken met kinderen. Ik heb op verschillende locaties stage gelopen en gewerkt waaronder de Sint Maartenskliniek, het Wilhelmina Kinderziekenhuis en in diverse particuliere praktijken. In 2017 ben ik mijn eigen praktijk in Dieren begonnen.

Ik heb erg veel passie voor het werken met kinderen en mijn vak kinderfysiotherapie. In mijn werk staat het kind centraal, naast het plezier in bewegen. Ik vind het een uitdaging dat kinderen spelenderwijs leren, zonder dat zij dit zelf zo ervaren, om weer “goed” te bewegen. Uit mijn werk haal ik veel voldoening en ik vind het fantastisch dat ik, als kinderfysiotherapeut onderdeel uit mag maken van de (motorische) groei die kinderen meemaken in het behandelproces.

Ik werk op woensdag en vrijdagmorgen.