Wilt u graag een afspraak maken?

Wilt u zich aanmelden, maak dan online een afspraak. U kunt ook meer informatie opvragen indien gewenst.

Caroline

Caroline Hoogendoorn

Deze praktijk is mijn passie, het voeren van deze praktijk doe ik met veel plezier. Ik ben in 1991 afgestudeerd als fysiotherapeut en heb toen op verschillende plekken gewerkt in de particuliere praktijk en in een kindertherapie centrum.

In 1997 ben ik in de fysiotherapie praktijk van Magda Bevelander komen werken. In 1999 ben ik afgestudeerd als kinderfysiotherapeut en heb in december van dat jaar de praktijk overgenomen.

Wat is er zo leuk aan fysiotherapie?
Ik vind het fantastisch als ik mensen kan leren om beter om te gaan met hun lichaam. Ik geef inzicht in hun klachten en oefeningen ter verbetering van mobiliteit en vermindering van pijn. Het geeft mij veel voldoening te merken dat cliënten door de behandeling weer beter functioneren in hun werk, sport en sociale omgeving.

Wat is er zo leuk aan kinderfysiotherapie?
Ieder kind is een kostbaar en kwetsbaar mens. Om deze kinderen een stuk te mogen begeleiden in hun ontwikkeling is fantastische om te doen. Vaak zie ik al snel een verandering, een baby wordt blijer en rustiger of kan ineens omrollen, een peuter kan rennen of klimmen, een kleuter die plezier krijgt in het tekenen en knutselen, een schoolkind dat bij de gym weer mee komt of een beter handschrift krijgt, een sporter die na een blessure weer mee kan doen en nog veel meer voorbeelden.

Ik ben op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag aanwezig.